Groepen

Groepen

Groep 0-1

Onze kleutergroep is gegroeid tot meer dan 30 leerlingen. In de ochtenden (maandag-, woensdag, donderdag- en de meeste vrijdagochtenden) zijn de kleuters gesplitst in een groep 0-1 en een groep 1-2. Onze groep 0-1 bestaat uit ongeveer 18 leerlingen. Op maandag en dinsdag krijgen zij les van juf Esmeralda en op woensdag, donderdag en vrijdag van juf Ellen.

groep 1-2

Onze kleutergroep is gegroeid tot meer dan 30 leerlingen. In de ochtenden (maandag-, woensdag, donderdag- en de meeste vrijdagochtenden) zijn de kleuters gesplitst in een groep 0-1 en een groep 1-2. Onze groep 1-2 bestaat uit ongeveer 18 leerlingen. Zij krijgen op deze ochtenden les van juf Ingrid. 

Image
Detail groep 3-4
groep 3-4a

Onze groep 3-4a bestaat uit 22 leerlingen. Zij krijgen op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag les van juf Hanneke en op dinsdag van juf Ingrid. 

Deze jongens en meisjes vinden het heerlijk om lekker buiten te spelen in onze nieuwe groene schooltuin. Ze genieten van de grote boomstammen en spelen er fantastisch tikkertje. 

 

Image
Detail groep 4-5
groep 4b-5

Onze groep 4-5  bestaat uit 21 leerlingen. Zij krijgen op maandag, dinsdag en woensdag les van juf Cora en op donderdag en vrijdag van juf Marieke.

Op maandagmiddag hebben van 13.00 - 13.45 uur gymles in de gymzaal van de Pontes. De leerlingen van groep 5-6 hebben om de week op donderdagmiddag zwemles in Laco. Ze gaan hier op de fiets naar toe. 

De kinderen in deze groep houden enorm van voetballen en van bewegen.

 

 

Image
Detail groep 6-7
groep 6-7

Onze groep 6-7 bestaat uit 22 leerlingen. Zij krijgen de hele week les van meester Pieter. Op donderdag om de week hebben de leerlingen van groep 6 (samen met groep 5) zwemles in Laco.

De leerlingen van groep 7-8 hebben woensdagochtend gymles in de gymzaal van Laco. Deze start direct om 08.30 uur. Op vrijdagmiddag hebben de kinderen een extra beweegmomentje op het plein samen met SMWO.

 

 

 

 

Image
Detail groep 7-8
groep 7-8

Onze groep 7-8 bestaat uit 23 leerlingen. Zij krijgen op maandag & dinsdag les van juf Eleanore, op woensdag van juf Leonie en op donderdag & vrijdag van juf Chanou.

De leerlingen van groep 7-8 hebben woensdagochtend gymles in de gymzaal van Laco. Deze start direct om 08.30 uur. Op vrijdagmiddag hebben de kinderen een extra beweegmomentje op het plein samen met SMWO.