Aanmelden nieuw kind

Wij heten u en uw zoon of dochter van harte welkom in Kindcentrum Jan Wouter. Ons kindcentrum biedt onderwijs en opvang aan kinderen van 0-13 jaar. Als u uw zoon of dochter wilt aanmelden voor de kinderopvang, peutergroep of voor-/naschoolse opvang dan kunt u dat hieronder doen.

Als u uw zoon/dochter wilt aanmelden voor onderwijs dan kan dat. De Jan Wouter is een open christelijke basisschool waar ieder kind van harte welkom is. U kunt uw kind het hele jaar door inschrijven. Als uw kind al bekend is kunt u het aanmeldformulier bij formulieren invullen en afgeven op school.
 
Komt u voor het eerst op ons Kindcentrum of wilt u meer informatie? Dan nodigen wij u graag uit op een van onze inloopochtenden, voor een gesprek met iemand van de directie of voor een rondleiding.
 

Aanmelden opvang  Onderwijsverklaring

Aanmelden van een leerling

Onderstaand staan 2 versies van het aanmeldingsformulier in pdf-format. Eén versie is met digitale handtekening en de ander zonder digitale handtekening, beide formulieren zijn digitaal in te vullen. Zonder digitale handtekening kunt u invullen uitprinten, ondertekenen en op school afleveren of scannen en mailen.