Nieuws

In onze Leeswijzers kunt u nog meer lezen over bijzondere activiteiten, nieuwe leerlingen, bijzonderheden uit de groepen of andere belangrijke zaken van de school.

radar-janwoutervandendoel-sstock33.jpg

Nieuwsbrief 08 okt 2019

Aan het eind van deze week is het herfstvakantie. Dat houdt in dat we de eerste acht schoolweken alweer achter ons hebben liggen. Weken waarin de kinderen hard hebben gewerkt, maar waarin ze ook leuke dingen hebben gedaan. Zo namen we afscheid van juf Nazaket, openden we de kinderboekenweek en heeft de bovenbouw hard zijn best gedaan om zoveel mogelijk kinderpostzegels te verkopen. Over al deze activiteiten en over de komende activiteiten kunt u lezen in deze Leeswijzer.

stock44

Nieuwsbrief 26 aug 2019

De eerste schoolweek zit er alweer op. Het was best even spannend. Sommige kinderen mochten voor het eerst naar school en vier nieuwe teamleden startten hun eerste schooldag. Maar ook voor de kinderen die al vertrouwd zijn met de Jan Wouter was het weer even wennen: een nieuwe juf of meester, een nieuwe stamgroep, werken in bouwen. Ook de lokalen zagen er ineens anders uit.

Summer!

Nieuwsbrief 25 juni 2019

Vakantie! Rust uit, geniet. Laad jezelf weer op, maak mooie plannen. Doe dingen langzaam, gewoon omdat het kan. Slaap uit, doe wat je leuk vindt. Rek je uit, lees dat boek. Doe eens een middagdutje. Kook uitgebreid of laat je eens bedienen. Ga eens lekker dansen, lach!