Nieuws

In onze Leeswijzers kunt u nog meer lezen over bijzondere activiteiten, nieuwe leerlingen, bijzonderheden uit de groepen of andere belangrijke zaken van de school.

signaal november 2020

Nieuwe periodiek signaal staat voor u klaar

Radarscholen voor christelijk onderwijs heeft het in de inleiding van het november nummer Signaal duidelijk over de Impackt van Corrona.  “Elke keer als er een persconferentie is, is het weer spannend: wat betekent het voor mij? Voor mijn werk, mijn gezin, het onderwijs,”

Signaal november 2020

Aantekening 2020-09-04 115618.png

Live Radar Startdienst 9 september: 09.00

Met mederwerking van: De Morgenster, Onder de Wieken, Helcherseeschool, Johan Louis de Jongeschool, Jan Wouter van den Doelschool,
Neesimschool en d s van Langevelde. In verband met de Corona maatregelen zal deze viering alleen online te bekijken zijn via de link op de website van Radar. www.radarscholen.nu of de facebook pagina van de betreffende scholen.

radar-janwoutervandendoel-sstock61

Scholen weer volledig open!

Maandag 8 juni is een bijzonder moment! Na een perioden van ruim 10 weken gaan we weer volledig open! Een aantal weken hebben we met halve groepen gewerkt. We werden weer echt school: een plaats waar kinderen leren, spelen en ontwikkelen. Vanaf maandag sluit ook voor u als ouder een bijzondere periode af, waarin u heel nauw betrokken was bij het leren en ontwikkelen van uw kind. U was even samen met de juf en de meester de coach van uw kind in al het schoolwerk. Maandag hopen we weer helemaal school te zijn, samen met alle kinderen. Deze dagen ontvangt u de informatie daarover van uw school.  

Alle richtlijnen van het RIVM zijn vertaald naar een protocol voor de Radarscholen. Hiervoor gebruiken we het basisprotocol van de PO-raad. In dit protocol staan ook alle afspraken over het thuisblijven & gezondheid van leerlingen en personeel. De school zal de belangrijkste afspraken met u delen via de informatiebrief.  

We wensen elkaar een mooie en gezonde herstart op. En ook hier: onder de zegen van onze Hemelse Vader.